Aanbevolen : Van Gils Automotive - camper verkopen

Bolt Taxi Amsterdam

Published Dec 23, 22
6 min read

Table of Contents


Uber Taxi Den HaagOok maken de overgebleven [...] 21 jan Een taxichauffeur die in Tilburg werd overvallen, bracht de politie de volgende dag op [...] 08 okt Tientallen gemeenten sluiten zich binnenkort aan bij het bestuursakkoord dat moet leiden tot uitstootvrij [...] 18 jun Om tijdens de Tilburgse Kermis van 2018 taxivervoer te mogen aanbieden in de Brabantse [...] 26 jun De V-Klasse van Mercedes-Benz is op veel punten veranderd en verbeterd - taxi verzekeringen.

De gemeente heeft het [...] 11 jun Een tweedehands taxi verkopen kan, vanwege de hoge kilometerstand van het voertuig, lastig zijn. [...] 02 jan Tientallen bedrijven in Den Haag hebben met de gemeente afgesproken dat ze voor gasten [...] 12 apr Eurocommissaris voor transport Violeta Bulc verwacht dat autonome voertuigen in 2030 volledig zelfstandig kunnen [...] 03 jan Ook in hoger beroep is een taxichauffeur niet uitgekomen onder een boete voor parkeren [...] 06 mei Taxi Witteveen stapt naar de rechter om de gunning van het routegebonden vervoer in [...] 29 mei Een taxichauffeur die onlangs werd vrijgesproken van betrokkenheid bij drugshandel, krijgt geen geld voor [...] 09 jan Een taxichauffeur in Amsterdam raakte zijn vergunning voor de opstapmarkt kwijt omdat hij tijdens [.. - taxi verzekeringen.] 02 jan Het komt geregeld voor dat patiënten hun behandeling in een ziekenhuis missen omdat ze [...] 28 mei De inzet van touringcars in plaats van volgwagens bij uitvaarten is niet nieuw, maar [...] 28 feb Als minister Van Nieuwenhuizen niet snel het ongelijke speelveld in de straattaximarkt aanpakt, volgen [...] 28 sep Apeldoorn haalt zijn leerlingenvervoer vanaf 1 januari 2019 weg bij vervoersysteem Plus, OV.

[...] 11 jul Als Tweede Kamerlid voor de Pvd, A houdt Gijs van Dijk zich onder meer bezig [...] 18 feb Veel taxiondernemers zouden graag zien dat de goeden niet meer onder de kwaden lijden [...] 31 dec Ook in de tweede helft van 2018 waren dure taxiverzekeringen en de dreigende afschaffing [...] 08 apr Vervoersbedrijf Wegman uit Ameide is failliet verklaard. taxi verzekeringen.

De chauffeurs 10 aug Het Amerikaanse leger en de universiteit van Texas hebben de handen ineengeslagen met Uber [...] 20 jul Bijna een jaar nadat Plus, OV grote problemen kende met de instroom van het leerlingenvervoer, [...] 12 dec De taxiwetgeving in Vlaanderen wordt definitief aangepast.

De online vacaturebank heeft een [...] 19 jul De gemeenten Haaksbergen, Losser, Hengelo en Enschede hebben hun vervoerscontract met Brookhuis met een [...] 14 dec Mensen die in Nederland met de taxi van en naar een vliegveld reizen, geven [...] 12 sep Een taxichauffeur die een geestelijk en lichamelijk beperkte passagiere verkrachtte, moet daarvoor twee jaar [...] 25 jun Voor een aanrijding met een fietser met dodelijke afloop is een taxichauffeur veroordeeld tot [...] 08 mei Bij de doorstart van Taxi Wegman en Wegman Personenvervoer door Talent4Taxi behoudt zo’n 90 [... taxi verzekeringen.] 19 nov De haltetaxi in Zeeland stopt sinds kort op meer plaatsen en op diverse trajecten [...] 10 jul Vervoerssysteem Plus, OV heeft met de Apeldoornse wethouder Nathan Stukker een nieuwe bestuursvoorzitter.

Taxi Zaandijk

Met 15 okt De gemeente Amsterdam vraagt zich af hoe de toekomst van doelgroepenvervoer in de stad [...] 31 dec De touringcarsector ziet zich de komende jaren met name voor twee grote uitdagingen gesteld.Maar 08 sep Op 6 maart 2018 vindt in Utrecht een nieuw congres over Mobility as a [...] 01 mei Het Osse familiebedrijf Van Driel Groep neemt branchegenoot Taxi en Touringcar Van Dijk uit [...] 12 jun Het Deltaplan Mobiliteit doet concrete voorstellen om te voorkomen dat het verkeer op de [...] 06 mrt Taxiwerq heeft sinds enkele jaren een samenwerking op landelijk niveau met uitkeringsinstantie UWV.[. (taxi verzekeringen)..] 17 jun In Den Haag hebben alle taxichauffeurs die op dat moment op een standplaats stonden, [...] 07 feb Kiwa Register kan momenteel geen ondernemerskaarten voor de boordcomputer taxi uitgeven. De leverancier van [...] 29 jun Drie mannen die in Brussel een taxichauffeur zwaar mishandelden en beroofden, moeten daarvoor ieder [...] 14 jun Taxichauffeurs mogen niet buiten het taxisysteem van Schiphol om klanten oppikken op de luchthaven.

Het gerechtshof oordeelt dat de cao voor [...] 19 jun Er is groen licht voor een nieuwe cao Taxivervoer. De leden van vakbonden CNV en [...] 24 jul Het afschaffen van de teruggave-regeling BPM voor taxivoertuigen zal waarschijnlijk kostenverhogend werken in het [...] 11 jun Werkgevers en werknemers hebben een principe-akkoord bereikt over een nieuwe cao Taxivervoer met een [...] 22 jul Het aanbod in elektrische rolstoelbusjes is weliswaar beperkt, maar er zijn wel degelijk mogelijkheden [...] 28 aug In Japan rijdt sinds deze week een dienst met zelfrijdende taxi’s waar passagiers ook [...] 07 sep De kans dat het Delftse taxibedrijf Deltax nog een doorstart weet te maken, wordt [...] 17 jan De man die donderdagochtend met zijn taxi een 9-jarig meisje aanreed en er daarna [...] 13 mrt Bij het kantoor van Uber in Amsterdam wordt op maandag 18 maart gedemonstreerd door [... taxi verzekeringen.] 08 jul De gemeente Amsterdam en de taxisector nemen in aanloop naar Pride Amsterdam maatregelen om [...] 08 mei Bij het Centraal Station van Utrecht is woensdag de nieuwe en definitieve taxistandplaats in [...] 09 nov De Duitse bedrijven Daimler en Bosch willen in het Amerikaanse San José een pilot [...] 30 nov Tijdens de Drone Week in Amsterdam presenteerden Audi, Airbus en Italdesign een vliegende taxi [...] 18 jan In Amsterdam hebben opnieuw meerdere verkeersongevallen plaatsgevonden met taxi’s zonder daklicht.

Auto opkoper België

Auto verkopen? Wij zijn een erkend Belgisch autobedrijf en landelijk actief. Ons mobiel inkoopteam is flexibel inzetbaar en garandeert een afspraak ter plaatse binnen de 24u. Aarzel dus niet om ons ook te contacteren tijdens weekend -en feestdagen.

Navigation

Home

Latest Posts

Camping Oostende Mobilhome

Published Mar 05, 23
6 min read

Zafran Auto Export

Published Mar 01, 23
6 min read

Export Auto Uit Belgie

Published Feb 26, 23
6 min read